Dostavba a rekonstrukce školní budovy ZŠ Slivenec

Autor návrhu: ABateliér – Aleš Brotánek, Jan Márton, Jan Praisler

Dostavba a rekonstrukce školního pavilonu na nízkoenergetický standard.

  • nadmořská výška: 350 m n. m.
  • měrná potřeba tepla na vytápění dle PHPP:
  • užitná plocha dle PHPP:
  • faktor A/V: 0,49
  • blower door test A: 0,84 m-1
  • zastavěná plocha vytápěné části: 443 m2
  • obestavěný vytápěný prostor: 3152 m3
  • měrná potřeba tepla na vytápění dle TNI 730329: 21 kWh/(m2·a)
  • užitná plocha dle TNI: 783,3 m2
  • obyvatelé:
  • období projektování: 2008 – 2009
  • období realizace: 2009 – 2010
  • konstrukce:
  • zděný stěnový systém s kontaktním zateplením
  • stěna: U = 0,12 – 0,15 W/( m2·K)
  • střecha: U = 0,10 – 0,13 W/( m2 ·K)
  • podlaha nad suterénem: U = 0,14 W/( m2·K)
  • podlaha na terénu: U = 0,58 W/( m2·K)
  • okna: Uw = 0,8 W/( m2·K)
  • vytápění:
  • deskové radiátory
  • větrání:
  • centrální systém větrání s rekuperací tepla jednotkami Atrea
  • zdroj:
  • centrální vytápění areálu školy plynovou kotelnou
13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13

Kontakt

kancelář ABateliér
Jana Brotánková
janabrot@seznam.cz
603223851

Centrum pasivního domu

ABateliér je členem sdružení
Centrum pasivního domu


© webdesign & webhosting Martin Ševčík 2015–2019